referenties

Referenties

EDC manager

Fellowes

Nog nooit in de geschiedenis van Fellowes zijn de kosten per container zo laag geweest.  Wat jij in een paar maanden hebt bewerkstelligd is geweldig, ik ben erg tevreden.

HR manager

Fellowes

Je bent lekker helder concreet in jou manier van communiceren. De sfeer in het Warehouse is een stuk beter geworden.

Medewerkers

Fellowes

Sinds de komst van de warehousecoach zijn er vele zaken opgepakt en ten positieve veranderd. Hij laat je nadenken en confronteert je met je eigen gedrag. Hij laat je denken in mogelijkheden en niet in problemen.

EDC manager

Interfaceflor

Middels jouw assessment van een aantal van onze medewerkers, kwamen we erachter, dat er nog veel te halen was.

HR officier

Interfaceflor

Het was zeer prettig werken met Paul. Hij heeft goede kennis van de logistiek en weet de medewerkers op een fijne manier te motiveren.

Managing Director

NNR

Paul, you had a very hard initiation into NNR and have done really well and I’m very happy to say that I have absolute confidence in your ability to make this project a success and one that both IMJ/BMW and NNR can be proud of.

Manager

ASML

Paul heeft in een korte tijd voor ASML/NNR een Warehouse ingericht en opgestart in Italiƫ. Met de nodige betrokkenheid en daadkracht, was het zeer plezierig werken met Paul.

Senior Interim

Yacht

Paul was tijdens de opstart van het Warehouse van Samsung een ware steunpilaar. Hij doorziet snel de bottlenecks en komt ook met een gepaste oplossing. Ook zijn inbreng om op KPI cijfers aan te sturen, bleek een goede greep te zijn!

HR Manager

euroTyre

Paul is een zeer ervaren en pragmatisch ingestelde coach. In een vrij kort tijdsbestek ziet hij wat er nodig is om de medewerker voldoende ondersteuning te geven zodat deze zich naar het gewenste werkniveau kan ontwikkelen. Daarbij schuwt hij het niet om de te ontwikkelen zaken bij naam te noemen en een spiegel voor te houden. Mede door zijn mensgerichte benadering en zijn persoonlijkheid blijkt hij zeer effectief te zijn in zijn coaching traject.