overige diensten

Consulting:

Vanwege de ruime ervaring op het logistiek vlak, biedt de Warehousecoach ook de mogelijk om uw bedrijf te voorzien van een consult. Het consult zal in eerste instantie vrijblijvend zijn en pas als we concreet voor uw bedrijf wat kunnen gaan betekenen, zullen wij in goed overleg de fee bepalen. Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op

ISO Audits:

Wist u dat de Warehousecoach beschikt over een gecertifieerde ISO Auditeer? Frank Knop kan uw helpen met het opzetten en uitvoeren van uw ISO certificering. Hulp nodig? Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Voorraad beheer:

Ook kent de Warehousecoach de mogelijkheid om u te helpen met het uitvoeren van het opzetten van uw voorraadbeheer. Invoeren van cycle counting, het voorkomen van voorraadvershillen, de Warehousecoach helpt u graag naar het streven van een 99,99% voorraad nauwkeurigheid. Vul het contact formulier in en laat ons weten hoe wij u kunnen helpen.

Proces verbetering:

Soms heeft u een professional nodig om uw processen te evalueren. Loopt alles wel zoals het moet? Vaak liggen de antwoorden vlak onder uw neus, maar worden ze niet gezien. De Warehousecoach heeft bij menig bedrijf als zorg gedragen voor een kosten verlaging van ruim 30%. Niet alleen het op niveau brengen van uw middenkader is belangrijk. Ook uw huidige proces analyseren en optimaliseren, is een van onze vaardigheden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het contactformulier in en nemen z.s.m. contact met uw op.

Supply chain management:

Juiste hoeveelheid goederen op voorraad? Kunnen ook uw kosten van vervoer naar beneden? JIT leveringen? Ons advies kan uw helpen om inde integrale keten, de kosten verder te verlagen. Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Opzetten en uitvoeren 5S en Lean management:

Velen zijn wel bekend met deze termen, echter de uitvoering hiervan laat vaak nog eens te wensen over. Ook hierin kan de Warehousecoach u helpen. Hoe start je 5s op? Wat is daar voor nodig? Al deze vragen worden tijdens een aantal sessie grondig uiteengezet.

Heeft u hierover vragen? Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

Contact opnemen

Interim-Manager_Warehouse-coach