Interim Management

Als interim manager moet je snel kunnen schakelen

Je moet het vermogen hebben om de situatie goed in te schatten en deze je eigen te maken.

De Warehouse Coach als interim management vervangt iedere positie bij ziekte, ontslag, of bij de opstart van een warehouse. Van teamleader tot warehouse manager. Of het nu om een operationele aanpak gaat of het begeleiden van een project. De Warehouse Coach bezit de vaardigheden om na een kort assessment te komen tot een daadkrachtig plan van aanpak.

Uw doel centraal

Een nieuwe indeling van uw organisatie, uw medewerkers op niveau brengen, een nieuw warehouse opstarten; de Warehouse Coach heeft het meegemaakt en put uit een ruime ervaring.

Succes bereik je samen

Door snel te schakelen en een groot inlevingsvermogen heeft de Warehouse Coach veel bereikt bij haar opdrachtgevers. Wij zorgen voor stijging van de productiviteit en daling van de kosten. Vaak gaat het over een kostendaling van ruim 30%. We creƫren bewustwording bij uw teamleiders, supervisors en operationeel manager. Door het geven van handvatten en de juiste coaching, wordt uw middenkader op niveau gebracht en kunnen zij hun taak beter uitvoeren.

De Warehouse Coach brengt uw middenkader verantwoordelijkheid, zelfstandigheid maar vooral een juiste manier van communiceren. (Interim management)

Het duurste werkkapitaal zijn uw mensen. Haalt u alles eruit wat erin zit?

De Warehouse Coach doet het voor u! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contact opnemen

Interim-Manager_Warehouse-coach